International parent group

International Parents Group The international Parents group is a new initiative by a group of parents with international backgrounds. The intention of the international group is to support and nurture our growing international community within the Kajuit. The International Parents group is holding  coffee mornings during the year, in the Teachers tearoom. Everybody is welcome.

Hi we are Aaltje and Laura,

We have started a group to help out new and old international parents find their way within the Dutch school system. Neither of us have grown up here and we understand how unfamiliar some of the terms and events can be to those who have not come through the Dutch system. We are here to help, with questions to help with communication or to help explain what parents can do to help your kids “fit in” here at the Kajuit.

If you would like to contact us send us an email at: mailto:internationalparents@obs-dekajuit.nl

International Parents Group The international parents group is een initiatief van ouders met internationale achtergrond. De intentie van de groep is om ons groeiende internationale gemeenschap binnen de Kajuit te ondersteunen en zich thuis te laten voelen. The International Parents Group houdt koffieochtenden gedurende het jaar,  in de lerarenkamer. Iedereen die geïnteresseerd is, is welkom.

Hoi wij zijn Aaltje en Laura,

Wij zijn deze groep gestart om de nieuwe (en oude) internationale ouders te helpen hun weg te vinden binnen het Nederlandse school system en op de Kajuit. Wij zijn beide niet opgegroeid in Nederland en begrijpen heel goed, hoe onbekend sommige termen, evenementen en gebruiken kunnen zijn, voor diegene die niet bekend zijn of opgegroeid zijn met het Nederlandse schoolsysteem. Wij zijn hier om te helpen, als u vragen heeft of ervaringen wilt delen of praktische zaken wilt weten over de school.

Heb je vragen of wil je contact met ons opnemen? Ons emailadres is: internationalparents@obs-dekajuit.nl