Ouder&kind coach

Mijn naam is Anne van Dijk en ik ben Ouder- en kindadviseur in Uithoorn en de Kwakel.

Voor al uw vragen over het  opvoeden en opgroeien van kinderen kunt u kosteloos terecht bij de Ouder- en kindadviseur.

Voor de ouders

Opvoeden is niet altijd even makkelijk. Ieder kind is uniek en elke leeftijd vraagt weer andere vaardigheden van ouders. Veel ouders lopen tijdens het opvoeden tegen vragen aan of merken dat zij als ouders onderling het niet altijd eens zijn over de opvoeding. Als Ouder-kindadviseur zoek ik graag met u mee naar antwoorden op uw vragen. Indien nodig kan ik u helpen bij het vinden van passende hulp of de juiste verwijzing.

Voor de leerkracht

Als leerkracht kunt u bij de Ouder- en kindadviseur  terecht voor informatie en advies over opgroeiende kinderen, maar kan ik ook meedenken en verwijzen naar passende hulp. Ook kan ik met u meedenken als het gaat om hoe gesprekken aan te gaan met ouders en wat te doen met bepaalde zorgen of signalen over een kind en/of gezin.

Hoe komt u in contact met de Ouder- en kindadviseur?

U kunt telefonisch rechtstreeks contact opnemen via 06- 30 77 8552

U kunt uw vraag mailen naar a.van.dijk@meeaz.nl

U kunt langskomen op het  inloopspreekuur op de Kajuit (zie data onderaan)

We kunnen samen een afspraak maken bij u thuis, op school of bij mij op kantoor.

Opvoedspreekuur Ouder- en kindadviseur op de Kajuit

U kunt dit najaar zonder afspraak binnenlopen op de volgende momenten:

Maandag 10 september, 14.30 tot 16.00 uur

Dinsdag 25 september, 14.30 tot 16.00 uur