Team OBS de Kajuit

Wij hebben 8 groepen op school, 2 groepen 1/2 en verder van elke jaargroep 1 klas.

Ons team bestaat uit 12 leerkrachten waarvan er een aantal al lange tijd hier werken en zorgen voor stabiliteit en continuïteit, en een aantal nieuwe leerkrachten die ervoor zorgen dat we voldoende nieuwe invloeden van buitenaf binnen krijgen. De leerkrachten worden ondersteund door onze remedial teacher. Zij zorgt ervoor dat de leerlingen, die wat meer uitleg en ondersteuning nodig hebben om de leerstof te begrijpen, dit ook krijgen. Onze intern begeleidster houdt samen met de leerkrachten de ontwikkeling en de leergroei van de kinderen scherp in de gaten. Eén maal in de week krijgen de leerlingen van de groepen 3 t/m 8 les van de vakleerkracht gymnastiek.

Groepen en medewerkers

Groep 1/2 A Juf Irene en juf Shima

Groep 1/2 B Juf Channet en juf Sanne

Groep 3 Juf Kristin en juf  Shima