Juffendag groep 5

Eindelijk onze verjaardag vieren met mijn kinderen van groep 5.:)

Iedereen was in prachtig blauw gekleed.

We zijn begonnen met het spel “Wie ben ik”. In groepjes moesten de kinderen raden wie ze zijn door de juiste vragen te stellen. Hilarisch want sommige kinderen hadden wel heel gekke namen van dingen bedacht. Ook heel leerzaam want ze moesten nadenken over de vragen en niet alleen maar raden.

Daarna hadden we een atletiek workshop waarin de kinderen hun energie kwijt konden. Bezweet maar voldaan kwamen ze de klas weer in. Even wat drinken en een zakje chips.

Het was prachtig weer en konden we buiten beginnen aan de volgende activiteit. Teenverven!!

In het begin natuurlijk gek want hoe kun je nu iets schilderen. De ervaring van de penseel tussen je tenen , het in de verf dopen en weer op papier vonden ze geweldig. Ze hadden allemaal tips en tops voor elkaar. Het was even wennen maar daarna gingen ze los. Wat een lol.

Het laatste spel was samen met groep 4. In een grote kring een ringetje aan een rietje in je mond door geven aan het volgende kind.  Super leuk!

Als afsluiting het ijsje en het touwtrekken van de juffen en meesters.  Helemaal leuk! Wat werden we aangemoedigd.

Als laatste zijn Lizette en ik erg verwend door de kinderen met kadootjes  o.a  een kletspot. Heel blij met hun lieve briefjes erin!

Dank jullie wel!

Lizette en Moniek