Sinterklaasinformatie

Sinterklaasinfo

Hierbij belangrijke informatie over het Sinterklaasfeest op De Kajuit.

Dit jaar is het podium een “inpakcentrale”. De kinderen mogen hier allemaal pakjes inpakken, want in het Sinterklaasjournaal heeft u kunnen zien dat alle pakjes in het water zijn gevallen.

De groepen 1 t/m 4 zullen op donderdag 30 november hun schoen gaan zetten op school. Wij willen u vragen om ervoor te zorgen dat er een schoen ( voorzien van naam ) deze dag op school staat.

Surprises

Maandag 4 december moeten de kinderen van de groepen 5 t/m 8 ervoor zorgen dat hun surprise in de klas ligt. Ze kunnen de surprises ‘s middags brengen tussen 15.00 en 16.00 uur.

De ouders hebben op dinsdag 5 december de gelegenheid om vanaf 8.00 uur tot 8.25 uur de surprises te bekijken in de klas van hun kind.

5 December

Dinsdag 5 december worden de kinderen om uiterlijk 8.30 uur op school verwacht. De kinderen houden hun jassen aan!

Wij verzoeken de ouders om de kinderen naar de klas te brengen en zelf naar buiten te gaan om daar eventueel mee te kijken naar de aankomst van de Sint en de pieten. Wij willen u vriendelijk verzoeken om achter het hek of het afzetlint te gaan staan. Hij zal tegen 8. 45 uur aankomen.

De groepen 1 en 2 worden buiten begeleid door de kinderen van groep 8.

Buiten zullen we de Sint welkom heten en nog lekker dansen en zingen met de kinderen. Vervolgens gaan alle kinderen naar binnen en de ouders weer naar huis. Wilt u de kinderen van de groepen 1 t/m 4 een plastic tas meegeven om hun gemaakte werkjes mee naar huis te kunnen nemen?

De kinderen hoeven geen tussendoortje mee te nemen.

De Sintcommissie