Kerstviering 2017

donderdag 21 december

Op donderdagavond 21 december is het zover, het kerstdiner! Vanaf donderdag 14 december  hangen er lijsten bij de klassen om u in te schrijven voor uw ‘lekkere’ bijdrage aan het kerstdiner.  Vergeet u niet iets te kiezen?

Donderdagmiddag 21 december als de kinderen vrij zijn (vanaf 12.15 uur), zullen de klassen hiervoor gereed gemaakt worden.

Het kerstdiner is voor alle groepen van 18.00 uur tot 19.00 uur, met aansluitend een gezamenlijke afsluiting.

Even voor aanvang van het kerstdiner kunt u het gerecht of het drankje dat u die avond verzorgt in de klas brengen.

Om wat minder plastic afval te krijgen, willen we u vragen om de kinderen op woensdag

20 december een tasje met een bord, beker en bestek (voorzien van naam) mee naar school te laten nemen.

Tijdens het kerstdiner wordt er soep met stokbrood, warme chocolademelk, appelsap, sinaasappelsap, limonade en koekjes verkocht voor de ouders en broertjes en zusjes die (nog) niet op school zitten. De verkoop hiervan vindt plaats in de speelzaal. De prijzen van deze hapjes en drankjes zijn als volgt:

Soep met stokbrood:    € 1,00

Warme chocolademelk:    € 0,50

Appelsap:    € 0,50

Sinaasappelsap:    € 0,50

Limonade en koekjes:    gratis

We willen u vragen zoveel mogelijk gepast te betalen en anders graag zo klein mogelijk.

Buiten bij de speelzaal wordt een partytent neergezet. Er wordt uiteraard gezorgd voor gezellige kerstmuziek!

De kinderen zijn hard bezig om kerstballen te maken/knutselen! In een setje van vier worden deze verkocht in de grote hal. Voor € 2,00 kunt u het setje kerstballen kopen. De opbrengst gaat dit jaar naar de Dierenambulance de Ronde Venen/Amstelland. Dit goede doel is door de kerstcommissie, leerkrachten en leerlingen van de leerlingenraad gekozen!
De dierenambulance kom maandag 18 december naar school, dan kunnen alle groepen even kijken en vragen stellen aan de medewerkers!

Op de avond van het kerstdiner hebben wij een gezamenlijke afsluiting op het schoolplein. Hiervoor is een gedeelte van het plein afgezet. De kinderen van de bovenbouw brengen de kinderen van de onderbouw na de afsluiting terug naar hun klas. Alle kinderen  gaan weer naar de klassen om hun spullen op te halen.

De kinderen van de groepen 1 t/m 4 worden door hun ouders opgehaald bij de klas.

De kinderen van de groepen 5 t/m 8 komen zelf naar buiten.

De kinderen zingen de volgende liedjes, u wordt van harte uitgenodigd om lekker mee te zingen!

Feliz Navidad, Jingle Bells en Niets is cooler dan Kerstmis van Kinderen voor Kinderen.

Iedereen een heel fijn kerstdiner en daarna fijne vakantie en feestdagen gewenst!