Nieuwe leerling en ouders


Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het voor het eerst naar de basisschool. De juiste basisschool kiezen voor uw kind is niet altijd even gemakkelijk. Welke school past het best bij uw kind? Wat heeft uw kind nodig? Door alvast zoveel mogelijk over onszelf te vertellen op deze website en in onze schoolgids, hopen wij het u iets makkelijker te maken. Herkent u zich in datgene wat wij, als school, belangrijk vinden, dan bent u meer dan welkom om vrijblijvend een afspraak te maken! 

Tijdens de afspraak krijgt u een rondleiding door de school en gaat de directeur met u in gesprek. Wij hopen dat u ons alle vragen stelt waar u nog een antwoord op wilt voordat u uw kind met een zorgeloos en goed gevoel naar school kunt laten gaan. Natuurlijk gaan wij op onze beurt ook graag met u in gesprek om u en met name uw kind(eren) beter te leren kennen.

De afspraak plannen wij het liefst onder schooltijd. Dit om een goed beeld te geven van onze school. U kunt de sfeer proeven en zien hoe de kinderen werken en hoe er wordt lesgegeven. Uiteraard is uw kind ook van harte welkom! In het kantoor van onze directeur is ook gelegenheid om te spelen. Na afloop ontvangt u van ons de nodige informatie om mee naar huis te nemen. 

Wilt u kennismaken met de school en het team? Neem dan gerust contact met ons op door hieronder naam, mailadres, telefoonnummer en een kort bericht (met bijvoorbeeld de naam en leeftijd van uw kind) achter te laten! 

Hebt u een kennismakingsgesprek gehad, en wilt u uw kind graag bij ons aanmelden? Vul dan het aanmeldformulier (wat u in het tasje hebt gekregen) in, onderteken deze, en geef het formulier in bijgevoegde envelop af op school. U kunt indien gewenst ook klikken op de knop hieronder voor het digitaal invulbare formulier, en deze ingevuld opsturen naar info@obs-dekajuit.nl